* * *

Schedule

* * *
11:00am

Location: Landmark Park, FortvilleBonjour Indiana!French Music, Arts and Crafts, Paint in the Park, Games in the Royal Glade, Wine Beer & Cider Garden,Water Pong Tournament, Face Painting, Lantern Making Workshop, Artisan Food and Treats. (11am-9pm)
11:45am

Location:Main StageCrossroads Dance(30 min)
12:20pm

Location:Main StageKewpies Kloset Fashion Show(15 min)
12:40pm

Location: Soccer FieldPolice Dept Demo (20 min)
12:45pm

Location: EncampmentReenactment (20 min)
1:00pm

Location:Main StageKewpies Kloset Fashion Show(15 min)
1:30pm

Location:Main StageGuinguette Revival(45 min)
2:15pm

Location: ‘StageTech’ Stage18th Century Weapon Demonstration(30 min)
2:30pm

Location: Soccer FieldFire Dept Demo (15 min)
3:00pm

Location:Main StageGuinguette Revival(45 min)
Location: Soccer FieldWaiters’ Race(30 min)
Location: Soccer FieldPétanque Tournament(2 Hr)
3:15pm

Location: ‘StageTech’ Stage18th Century Fashion Show(30 min)
3:45pm

Location: ‘StageTech’ Stage18th Century Weapon Demonstration(30 min)
Location: Soccer FieldPolice Dept Demo (20 min)
4:15pm

Location:Main StageGuinguette Revival(45 min)
4:45pm

Location: ‘StageTech’ Stage18th Century Fashion Show(30 min)
5:00pm

Location:Main StageRiolo Dance(1 Hr)
Location:Soccer FieldFire Department Demo(15 min)
Location: Main StagePétanque Tournament Prize Award Ceremony (5 min)
5:30pm

Location:‘StageTech’ Stage18th Century Weapon Demonstration(30 min)
6:00pm

Location: Main StageLive Band Frenchaxe (1 Hr)
Location: EncampmentReenactment (15 min)
6:30pm

Location: ‘StageTech’ StagePeewinkle’s Puppet Studio (15 min)
7:00pm

Location:Main StageRiolo Dance(1 Hr)
Location: Petanque FieldPétanque Tournament (2h)
Location: ‘StageTech’ Stage18th Century Fashion Show (20 min)
7:15pm

Location:‘StageTech’ StagePolice Dept Demo (15 min)
7:30pm

Location: ‘StageTech’ StagePeewinkle’s Puppet Studio (15 min)
7:50pm

Location: Main StagePétanque Tournament Prize Award Ceremony (5 min)
8:00pm

Location: Main StageLive Band Frenchaxe (1h 30 min)
Location: Soccer FieldFire Dept Demo (15 min)
Location: Soccer FieldWater Pong Championship (1 hr)
Location: EncampmentReenactment (20 min)
8:30pm

Location: ‘StageTech’ StagePeewinkle’s Puppet Studio (15 min)
9:00pm

Location: Soccer FieldFire Department Tug of War (15 min)
9:20pm

Location: Main StagePétanque Tournament Prize Award (5 min)
9:30pm

Location: Main Stage French National Anthem: Abby Morris (10 min)
9:45pm

Location:Lantern WorkshopCandlelight Lantern Parade (15 min)
10:00pm

Location: Soccer FieldLASER LIGHT SHOW (30 min)